Bemutatkozik a CITY Beszállítói Faktoring Program

Utolsó frissítés: 2016-11-08

Ezen termékünk lényege, hogy olyan magyar vagy multinacionális nagyvállalatok beszállítóit, alvállalkozóit finanszírozzuk, akik megfelelő fizetési képességgel rendelkeznek ugyan, de a szerződéseikben jellemzően 30 napon túli fizetési határidőt vállalnak.

Vizsgáljuk meg ezt a szituációt egy kicsit közelebbről!

Bizonyára sok tőkeszegény vállalkozás találta már magát abban a helyzetben, hogy bár jó terméket gyárt vagy forgalmaz, kitűnő színvonalon szolgáltat, és még lehetősége is nyílik arra, hogy egy nemzeti vagy nemzetközi nagyvállalat partnere legyen, mégsem tud velük szerződést kötni, mivel nem tudja megvárni, hogy szállításának, szolgáltatásának ellenérteke a teljesítést követő 30-120 nap között érkezzen be a bankszámlájára.

Nem tudják ezt a hosszú fizetési határidőt elfogadni, hiszen a szállítói számlák, adók, munkabérek, járulékok, rezsiköltségek, stb. azonnal jelentkeznek, és nem 60 nap múlva.

Mit tegyenek ilyenkor?

Keressenek fel egy olyan pénzügyi vállalkozást, mondjuk a CITY-FAKTOR-t, aki faktoring szolgáltatásával ezeket a hosszú fizetési határidőket egy-két napra csökkenti, erősíti ezáltal az Ön tárgyalási pozícióját a halasztott fizetést diktáló megrendelővel szemben, és a legfontosabb, hogy javítja Társasága likviditását, melynek eredményeként növelheti piaci pozícióját.

A faktoring igénybevételének érdekében nem kell mást tennie, mint jeleznie igényét alábbi elérhetőségeink egyiként, ahol felkészült kollégáink állnak rendelkezésükre.