Meglévő ügyfeleink visszajelzése

Utolsó frissítés: 2019-03-27

Folyamatosan törekszünk a fejlődésre, hogy ügyfeleinket, partnereinket a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki a számukra legkedvezőbb feltételek mellett. Ennek érdekében összeállítottunk egy rövid elektronikus úton kitölthető kérdőívet. Nagy örömünkre szolgált, hogy rengeteg visszajelzés érkezett, a válaszok alapján a következő fontos információkat kaptuk:

  • Ügyfeleink több, mint fele ajánlás útján jutott el hozzánk, 36% pedig az interneten találta meg a City-Faktor és City-Leasing szolgáltatásait.
  • Partnereink szerint cégünk erőssége a lebonyolítás gyorsasága, az egyszerű ügyintézés, valamint a megfelelő és alapos tájékoztatás.
  • Amiben szeretnénk fejlődni, az pedig az elektronikus számlázás, mint lehetséges opció, ezzel is kímélni a környezetet és egyszerűbbé téve a tájékoztatást ügyfeleink számára. Megkezdtük fejlesztésünket az elektronikus számla küldés bevezetésével kapcsolatban
  • Valamint, a jövőben nagyobb hangsúlyt helyezünk az ügyfelek egyedi igényeinek megfelelő kapcsolattartásra.    

Aki esetleg szeretne visszajelzést adni számunkra, kérjük jelezze a info@cityfaktor.hu e-mail címen és kiküldjük elektronikus kérdőívünket, melynek kitöltése mindössze pár percet vesz csak igénybe. Köszönjük az eddigi tapasztalatok megosztását és továbbra is törekszünk arra, hogy a lehető legkedvezőbb kondíciókat tudjuk ajánlani.

City-Faktor és Leasing csapata