Cégünkről

A 100 százalékban magyar tulajdonú City-Faktor Zrt. 2005 óta stabil, aktív szereplője a pénzügyi szolgáltatók hazai piacának. Független faktorszolgáltatóként sikereinket és folyamatos növekedésünket az elmúlt évtized alatt mindvégig eredményes üzletpolitikánknak köszönhettük. Ennek alapját szakértelmünk mellett megbízhatóságunk adja, illetve, hogy ügyfeleink egyedi igényeire szabott, gyors és rugalmas finanszírozási megoldásokat kínálunk. Tapasztalt munkatársaink személyes, bizalmi kapcsolatot ápolnak partnereinkkel, amit ők sokéves lojalitásukkal ismernek el.  

Likviditási helyzetet és mérleget javító pénzügyi megoldásaink azoknak a vállalkozásoknak jelenthetnek kézenfekvő megoldást, amelyeknek stabil működésükhöz - a kitolódó fizetési határidők ellenére - szükségük van számlaköveteléseikben lekötött tőkéjükre. Faktorcégként a még le nem járt fizetési határidejű, igazolt teljesítésű számlák faktorálásával elégítjük ki partnereink rövid távú finanszírozási igényeit.

A City-Faktor Zrt. 2006 óta teljes jogú tagja a Magyar Faktoring Szövetségnek, ami további garanciát jelent szolgáltatásunk minőségét és társaságunk megbízhatóságát illetően.

Faktoring szolgáltatásainkat elsődlegesen az alábbi területekre fókuszáljuk: építőipar; kereskedelem; termelés; állami-, és környezetvédelmi beruházások; Európai Uniós, vagy magyar költségvetés terhére folyósítandó, vissza nem térítendő támogatások; önkormányzatokkal, költségvetési szervekkel szembeni követelések megelőlegezése.

A faktoring mellett szolgáltatásaink között számos hitel, köztük az aktuális államilag támogatott konstrukciók is megtalálhatóak.

Ha szeretné részletesebben is megismerni a faktorálás előnyeit, vagy hiteleink iránt érdeklődik, tájékozódjon a részletekről honlapunkon, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal megadott elérhetőségeinken, illetve személyesen.

 
 
CITY-FAKTOR Zrt. 1024 Budapest, Lövőház u. 7-9. 1. em. 12. Telefon: 06-1-336-22-10 Fax: 06-1-336-22-11